Fortsätt till huvudinnehåll

Ut med det gamla!

Herrejisses!
Jag har verkligen drabbats av en galen städnojja.
Varenda sak, i vartenda skåp plockas ut, granskas och värderas.
Mycket ryker.
Väldigt mycket.
Så mycket att maken kommer få hjärtflimmer när han kommer hem.
Men skåpen kommer bli så tomma och fina, kvar ska bara saker som faktiskt används finnas, inga "kanske kan vara bra att ha" saker får bo kvar.
Och det är precis när man är på sånt humör som rensning ska göras, det är bara då den kan bli tillräckligt effektiv.
Samtidigt förstår jag inte varför jag inte kan vara på sånt humör hela tiden, då skulle jag ju inte få för mig att spara skiten från början.
Men då skulle jag å andra sidan inte få få såna här roliga dagar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän