Fortsätt till huvudinnehåll

Misstänkt.

Jag läser att "Snabba cash" författaren, och advokaten, Jens Lapidus ska försvara en liga, som misstänks för att ha smugglat in kokain för 110-145 miljoner kronor.
Kanske blir det bra uppslag till nästa bok?
Om jag var i den ligan skulle jag nog inte vilja ha Lapidus som försvarare i just ett sånt fall, just på grund av hans författarbakgrund.
Snubben har väl sagt att det är genom jobbet han har hittat inspiration till böckerna?
Skriker det inte lite "skyldig" om man då står åtalad för kokainbrott, och försvararen är Lapidus?
Typ.
Eller så kanske det var hans tidigare klienter som höll på med sånt, som han använde som inspiration till böckerna, men de här är oskyldiga?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän