Fortsätt till huvudinnehåll

Ingenting än.

Jag har fortfarande mensvärk hela tiden, men ingen mens.
Om den ska komma, så ska den dyka upp på tisdag.
Om den inte kommer för tidigt, vilket har hänt.
Så jag vet ingenting, jag kan inte gissa, jag vet inte vad jag ska tänka, jag vet inte hur jag ska tolka kroppen, jag vet inte vad jag vet.
Jag hoppas, och tänker att det kanske betyder något bra, all denna mensvärk.
Jag slängs ner i förtvivlan och tänker att kan den inte bara dra igång istället för att håna sådär, när den så uppenbart tänker komma.
Varje toalettbesök är som att hoppa bungyjump; jag håller andan, mår illa av spänningen, får hjärtklappning, för att pusta ut och nästan tuppa av av lättnad när ingen blödning har börjat, för att sen tänka att det spelar ju ingen roll, det betyder ju inte att den inte kommer, fast senare.
Jag håller på att bli helt galen.
I natt kunde jag inte ens sova, istället låg jag i soffan och glodde på dålig tv.
Herrejisses vad dålig tv det är mellan 2 och 5 på natten!
Inte ens dålig tv på det sättet att man somnar för att det är så dåligt, utan bara dåligt.
Annars hade det ju varit rätt praktiskt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän