Fortsätt till huvudinnehåll

Luftslott.

Maken har för många semesterdagar på sitt konto för att lönekontoret ska vara nöjda, vilket fick oss att löst prata om att resa bort.
Använda sportlovet till att ladda batterierna.
Kanske lite sol och värme.
Få rå om varandra, få komma undan från allt som påminner om allt jobbigt som varit, och allt jobbigt som komma skall.
Det lät så skönt, att komma till den där känslan man får när man reser bort, när känslorna blir som viktlösa och alla bekymmer lämnas hemma.
Tänk att få värme i kroppen, kanske lära mig att sova igen, få muskler att slappna av, komma hem med färg på kinderna, känna sig fräsch och stark.
Löst prat.
En liten titt på nätet och det luftslottet sprängdes med buller och brak.
Om det inte startas en fond för "Rädda B.o.B. plus make" med bidrag rakt in på reskontot så lär det nog inte bli någon resa.
Det känns inte riktigt försvarbart att lägga såna pengar på en resa när man är fattig student.
Så dumt att börja prata om såna härliga saker, så dumt att börja drömma.

Kommentarer

Greken sa…
Fan vilken bra ide! Ni kommer losa penningpungproblemet. Det dyker sakert upp nagot bra alternativ! Kanske en sista minuten? Eller varfor inte bara dra till nagon javla stuga i sverige, kanske kolla norrskenet eller nat!? Kramar till dig!

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän