Fortsätt till huvudinnehåll

Bokus pokus.

Jaha.
Precis nu tog mitt tålamod slut.
Den där boken jag beställde från Bokus är fortfarande inte skickad.
Boken som skulle ha skickats inom 3-6 vardagar.
Idag är det dag 11.
Boken på 448 sidor som jag ska hinna läsa för att skriva en uppsats på engelska om 10 dagar.
Boken som med tur (haha) kommer på tisdag eller onsdag.
Tack Bokus.
Speciellt tack för förklaringen att eftersom att ni beställde från leverantörer så kan ni inte påskynda ärendet.
För att vaddå? Ni har inte ett telefonnummer till dom? Ni kan inte säga "Hallå, ni skulle ha skickat den här boken till oss för flera dagar sen, nu sitter vår kund i skiten, skynda, skynda."
Oförmåga att ge lite service stör mer än förseningar.
Och jo, jag vet att leveranstiden bara är ungefärlig. Men när det blir dubbelt så lång tid!?
Förbövelen!
Nu skulle jag vilja säga så här:
Visst, jag som kund kanske är en piss i Nilen, men jag köper rätt mycket böcker, och har tänkt plugga länge till, och kursböcker kostar mucho. Så blä på er, nu tar jag mina kronor någon annanstans.
Skulle jag vilja säga.
Men jag hade samma problem med leveranstid hos Adlibris.
Och ska jag köpa böckerna in real life så måste jag handla på Akademibokhandeln som är detsamma som Bokus, fast flera kronor dyrare.
Vilket säkert är anledningen till ointresset från deras håll.
Men nästa gång blir det ändå Adlibris, för även om leveransen också tog tid, så var kundtjänst väldigt trevliga och hjälpsamma.
Det vinner man på.
Men mitt blodtryck är den ständiga förloraren.

Kommentarer

Hej.

Jag vill börja med att säga att det är väldigt tråkigt att din leverans är försenad. Det är även väldigt tragiskt att läsa om det svar du fått vid kontakt med vår kundservice.

Vill du vänligen mejla mig på alexandra.nedstam@bokus.com så jag kan hjälpa dig att lösa detta på bästa möjliga sätt.

Bästa hälsningar,
Alexandra Nedstam
www.bokus.com

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

Räkna till 10

Pyret ville gärna åka in till stan, målet var ett besök på Kawaii.se. Det blev två besök. Ett för att titta på allt i evigheter och inte kunna bestämma sig, och ett till för att titta i evigheter och med stor vårda bestämma sig. Vi tog en paus där emellan för att äta buffé på Pizza Hut och hitta vårskor till Polarn, och ge Pyret en chans att bestämma sig. Hon kunde inte bestämma sig. Alltså jag fattar, jag la en ansenlig del av min veckopeng på alla söta saker från Hello Kitty och company, sånt här väcker fortfarande habegär i mig: Men jag hade en liten hylla i lokala leksaksaffären att glo på, inte en affär med prylar från golv till tak. En liten affär, med trånga gångar, inte alls gjorda för att en mamma och syster ska stå och vänta på att Pyret bestämmer sig. Jag tror att jag fick extra mammapoäng för att jag inte stressade, och lät henne gå tillbaka. Möjligen lät jag liiiiite irriterad när hon helt besatt ville förkorta alla andra besök i butiker för att hon inte trodde