Fortsätt till huvudinnehåll

Smittsamt.

Har varit på bio och sett filmen "Contagion".
Jag misstänker att försäljningen av handsprit kommer gå upp igen.
Själv är jag bara glad att jag inte hade sett filmen innan jag blev dålig senast, för då hade jag nog blivit aningens nervös.
Det som är mest spännande med den här typen av filmer är inte hur smittan fungerar, utan hur människor fungerar. Filmens beskrivning gav inte en så hoppfull bild av mänskligheten, men jag är beredd att köpa den.
Skulle en liknande smitta sprida sig i världen skulle jag nog bli mer rädd för hur grannen skulle börja bete sig, än för att bli smittad.
Men nu var det här ju bara film.
Typ.
En sevärd film.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän