Fortsätt till huvudinnehåll

Humor.

Det är ju lustigt hur saker hör ihop.
Som att när ryggen är lite trasig, det är då kudden man lutar sig mot i sängen alltid åker ner.
Ja, så att man måste böja sig framåt på det där obekväma och lite smärtsamma sättet för att rätta till den.
Eller hur just när man har hela händerna fulla av målarfärg, jord, kakdeg, eller något annat trevligt, det är precis då som det börjar klia så förbenat på näsan, eller i ögat.
Och när en muskel i bröstet har gått sönder, det är då man får ett oförklarligt nys-maraton. Prosit hela elva gånger på raken. Självklart.
Eller just som den luddiga och lurviga söta kissekatten lägger sig tillrätta i famnen, gosar in sig så där härligt så att du inte alls vill röra på dig, utan låta henne mysa hur länge hon vill. Då känner du mer än någonsin att du drack den där litern vatten för en stund sedan.
Och hur du varit så gott som frisk i flera år, bara småsaker egentligen, men så just när du är inbokad på IVF besök, då får du såväl kräksjukor och infektioner.
Visst är det roligt?
Skrattretande faktiskt.
Ironi på hög nivå.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän