Fortsätt till huvudinnehåll

Plågsamt.

Jag gillar inte att ha fel.
Jag tycker att det är jobbigt.
Jag är också en dålig förlorare.
Jag antar att detta hör ihop.
Nu måste jag erkänna att jag har haft fel.
Fifan vad jobbigt.
Ända sen den kom så har jag bestämt hävdat att den däringa Paddan, sicken onödig pryl!
Jag menar, jag har en liten bärbar dator, det är ju mycket bättre.
Ändå har jag idag spenderat timmar åt att leka med makens gamla Padda, som nu är min.
Jag har insett att jag kan byta ett stort anteckningsblock, och en god bok som ska släpas fram och tillbaka till skolan, mot en liten platta. Och jag kan på en lite större skärm kolla hela wida wärlden om jag får tråkigt, titta på filmer, eller skvallra med er.
Jo, det har jag kunnat på mobilen med, men jag är ju gammal nu och har förutom dålig syn också blivit rätt bekväm av mig.
Jag kan alltså leka, och ha praktisk användning för Paddan.
Så, ytterst, ytterst, ytterst motvilligt, här kommer det....
Jag... Hade... Fel.
Usch.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän