Fortsätt till huvudinnehåll

RedBull frukost.

Jag har inte en blekaste aning om vad som var i vattnet imorse men koffeinhalten måste ha varit fullkomligt outstanding. Jag skulle inte någonsin påstå att vi har lugna, timida barn men idag överträffade de sig själva i aktivitetsnivå. Pyret pratade, sjöng, kommenterade, nynnade, frågade, berättade och svamlade non stop under sin vakna tid. Medan Polarn i sin tur var på ett makalöst fniss, bus, hyss humör och lekte tittut, lämnade saker och "sprang" genom dagen.
Jag hade ofantligt svårt att få något pluggande utfört bara för att de var så förbannat charmiga och spexiga att jag knappt kunde släppa blicken från dem.
Fast det är klart, nu när de sover så är det väldigt skönt att få vila öronen en stund.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.