Fortsätt till huvudinnehåll

Fredagsmys.

Jag började få ont i huvudet vid 10.
Runt 14 blev det ganska illa.
Innan jag åkte från centralen köpte jag migrän tabletter.
Omkring 17 var jag social hos svärföräldrarna genom att ligga på soffan och kvida.
Jag tog mina sista krafter till att ta mig hem med hela familjen och roa Pyret på buss och tåg.
Klockan 21 var jag övertygad om att skallbenet skulle spricka och att det var mitt huvud som fick hela planeten att snurra.
21.30 spydde jag som en räv.
Efter att ha legat och hållit maken i handen och kvidit Jag vill inte vara med längre i någon halvtimme så slocknade jag.

Nog för att jag har haft migrän sedan ungarna kom men den här gången var något i särklass. Jag vågar av någon feg anledning inte ha på mig nya brillorna idag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.