Fortsätt till huvudinnehåll

Saker att (inte) göra med ett pyre på höften.

Min mor har humor.
Hon gav mig detta:


Med anledning av ett tidigare inlägg:

Min första tanke var: Och när i hela friden ska jag hinna lära mig virka med vår mammiga lilla klängapa virad runt vaden?
Min andra tanke var: Fast nu vill jag ju lära mig virka för jag kan inte virka (eller har lärt mig hundra gånger och sen glömt bort det) och jag tycker inte om att inte kunna saker.

Tillvaron är liksom full av saker jag vill göra som jag inte kan göra, av olika anledningar. Det är aningens frustrerande.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.