Fortsätt till huvudinnehåll

Den ondskefulla professor Snors återkomst.

Igår morse började pyret nysa, sen blev det allt mer snorigt under dagen, för att vara totalt igentäppt till natten.
Pyret fick spendera natten i vår säng, vilket innebar att vi spenderade den med att lyssna till pyrets ansträngda försök att andas, trösta hennes gråt när det inte gick så bra, undvika frustrerat sparkande fötter och tvångshålla henne för att spraya koksaltlösning och suga snor.
Även om det var pyret som grät mest, längst och högst så var vi inte långt efter. Speciellt när hon tyckte att hon sovit klart klockan 7, trots nattens vaka, och glatt låg och gagagaga:de. Trots snor, hosta och en sviktande aptit är hennes humör på topp, vilket det har varit i flera, fullkomligt chockerande, dagar.
Själv sitter jag och balanserar på den berömda bristningsgränsen eftersom jag tydligen fått samma förkylning som lilla damen. Min var nämligen på bättringsvägen men har nu startat om med en härligt evigt rinnande näsa.
Vissa dagar är ju livet bara extra spännande.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.