Fortsätt till huvudinnehåll

Ratad i köket.

Pyret har varit liten i maten och vi har varit slöa så här har vi kört med barnmat på burk. Dessutom får jag ju knappt ägna en halvtimme åt att laga vår egen middag så hur ska jag hinna laga en massa olika puréer som ska portioneras och frysas.
Nu är dock pyret lite mer matglad så burkarna blir både dyra och jobbiga att släpa hem, men samtidigt så är hon större så det är lättare att göra puré av vår middag.
Idag var det premiär. En pasta med tomat, zucchini och majs stod på menyn.
Den spottades frekvent ut.
Hon har knappt nekat något vi har gett henne, förrän hon fick mammas mat.
Jag är väl ingen mästerkock men att det var så illa.
Fast när jag tänker efter så var hon ju inte sådär vansinnigt förtjust i min bröstmjölk heller. Jag trodde att hon kinkade för att jag hade så ont när jag ammade henne, men vem vet, kanske är det bara mammas mat som är problemet. 
Så lösningen borde rimligtvis bli att Herr B.o.B. får stå för all matlagning framöver.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.