Fortsätt till huvudinnehåll

Pust.

Såna här dagar vill man ju helst ligga i sin pyjamas, nerbäddad i sängen med Alvedon, halstabletter, te och näsdukar.
Istället måste man jaga pyret.
Jag tyckte att hon var extra aktiv idag, hon sov bara mellan klockan 11 och 12, men så tänkte jag att det säkert berodde på att jag inte riktigt orkade. 
Hon fick röja loss en stund på eftermiddagen hos sin mormor och morfar (som bjöd sjuklingen på middag och avlastning) men när vi kom hem var hon gnällig. Jag tänkte att det var bäst att förbereda inför natten lite tidigt, innan det gick från lite gnällig till supertjurig, för det skulle jag verkligen inte orka idag. Pyjamas på klockan 18.10 och påklädning leder ju alltid till protester så 18.12 var det tröstpaus, 18.15 sov hon som en stock mot mitt bröst med oknäppt pyjamas. Hon brukar somna vid 20.00-20.30, efter en flaska välling.
Det var alltså en härlig kombination av trött sjukling till mamma och extra överaktiv bebis. Så mysigt så.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.