Fortsätt till huvudinnehåll

Sol och vårskor.

Det var sol idag. Sol. Sån där sak som värmer.
Dessutom fick jag en uppgift till ur vägen, så att jag och pluggkompisen kan ägna oss helhjärtat åt vår b-uppsats framöver.
Alltså ännu mer sol.

På väg mot en välförtjänt och klassisk svensk fika på söder, såg jag min husgud Henrik Fexeus. Då önskade jag att jag var lite mindre klassiskt svensk och hade gått fram och sagt "Fasiken vad jag gillar det du gör!" Men jag lät ögonblicket gå mig förbi. Livets kullerbyttor gjorde att jag missade senaste föreställningen, nu missade jag det här. Klantigt. 

Men, vårjackorna är framtagna. Imorgon byter jag ut vinterjackorna och tar fram lite vårskor, medan jag tar hand om arvsmassorna.
Pyret kan ju alltid hjälpa till eftersom den här fasen tydligen är inledd.

Polarn har fortfarande feber men har varit vid gott mod. Jag hoppas att det fortsätter i den riktningen och att jag slipper den härliga cysta-värk som dyker upp vid varenda ägglossning E.B. (Efter Barnen). Förut fick jag ju vila från det någon månad emellanåt och hade dessutom mindre värk. 

Men skit samma. Det är sol! 
I like it.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.