Fortsätt till huvudinnehåll

Me and my girls.

Heldag med brudarna.
Polarns feber var på nedgång och möjligtvis anades lite snor på intåg, men hon var inte sjukling idag inte.
Vi gjorde halsband, vi var till lekparken, vi käkade lunch, vi hjälptes åt att städa (jag tog "min" dammsugare, Pyret tog sin dammsugare och Polarn tog IPaden och låste in sig i sovrummet tills vi var klara), vi hängde på gården och blåste såpbubblor och käkade glass, vi hängde med Åh, vi gjorde pärlplattor, vi busade på balkongen (=mamma försökte få vara i solen en stund till), vi bråkade medan mamma lagade middag, vi sparkade boll på gården och vi var oense om huruvida man verkligen behövde sova när det var läggdags.

Nu ska vab-morsan läsa in en drös PM till morgondagen och fundera på den opponering som ska göras klockan 9. Jag har inte haft möjlighet att vobba nämligen, jag har inte den typen av barn som går med på sånt. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.