Fortsätt till huvudinnehåll

Nöjda pluggisar.

Det var dags att lämna in vårt PM idag. Vi skulle också köra en liten mini-opponering runda, förutom att handledaren skulle säga sitt.
Det gick bra.
Tips om att tydliggöra ett begrepp, ändra på formuleringen i ett par meningar, utveckla syftet och en bra vinkel på vårt ena angreppssätt. Vi var klara på fem minuter. 

Sen gick vi iväg och satte igång och mejla. Vi ska få tag i 2-4 pers att intervjua och de 20-tal vi mejlade i måndags gav väldigt lite respons. Idag hann vi inte ens mejla den sista innan vi hade 2 intervjuer inbokade, två kontakter som vi ska boka med på måndag och en vi fick tacka nej till eftersom hon inte kunde ses förrän en vecka innan vi ska vara klara.
Yey.
Så nu kör vi. Vi ska gräva ned oss i teorier, leta artiklar, läsa böcker, intervjua, transkribera, hitta svaret på våra frågor, sammanfatta och diskutera.
Det ska bli så jäkla kul!
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.