Fortsätt till huvudinnehåll

Snicksnack.

En intervju kl 9 på norra sidan.
En intervju kl 11 i stan.
En intervju kl 13 på norra sidan.

Det blev medtagna smörgåsar till lunch och lite stressiga kisspauser, men det gick.

Första intervjupersonen tog ett djupt andetag och babblade sen på i en timme. Vi behövde inte vår intervjuguide med genomtänkta frågor alls. Eller vi hann inte heller med dem för efter prick en timme behövde vi kasta oss iväg till nästa inbokade intervju.

Där var det den andra typen av intervjuperson vi har hört talas om via lärare och litteratur, den som inte säger så mycket alls. Alla frågor var avklarade på en halvtimme. Men då hann vi ju äta innan vi träffade nummer tre i kalendern.

Där blev det typ tre frågor för intervjupersonen pratade på alldeles på egen hand typ nonstop. 

Alltså det har varit en så fantastiskt spännande och inspirerande dag! Vi är så taggade! När vi åkte hemåt insåg vi vilken bonus det här är, vi får 6 gratis djupdykningar i familjerådgivares kunskap och insikter. 

Självklart fick jag lov att fira det med en chokladboll så här på chokladbollens dag. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.