Fortsätt till huvudinnehåll

Som jag har väntat.

Och där kom den, den omdebatterade kommentaren har drabbat mig med:
"Det är ju väldigt långa dagar de går..."
Levererat av den pedagog på förskolan som har väldigt många åsikter om våra barn, allt från hur håret är uppsatt, via vilka kläder de har på sig, till om de är sjuka eller inte.
Tack för det dåliga samvetet, det gjorde mig lika sårad och förbannad som jag har hört andra vittna om.
Att barnen är pigga när de kommer hem och nio gånger av 10 inte uppvisar de symtom, humör eller idéer som den personen pratar om räcker tydligen inte.
Vad gör man?

Kommentarer

greken sa…
Snacka med hennes chef!? Du har all rätt att ha dina ungar i förskolan. Om det inte funkar.. hitta nån grym dagmamma eller byt förskola om det går!!!
Lotta sa…
Jag skulle ha ett samtal med chefen! Inte ok så som hon håller på! Ktam

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.