Fortsätt till huvudinnehåll

Kortsiktigt är lättarbetat.

Jag har fått 10 av 12 sommarlovsveckor inbokade för jobb. Check på mindre stress över sommarekonomin.
Ingen fick psykbryt imorse, inte ens jag. Barnen var på gott humör från att de klev upp, till och med lämning. Sånt händer tydligen.
Jag har fått halva inlämningsuppgiften, som är till nästa tisdag, gjord.
Vilken dag.
Det där med att jag bara får en vecka efter och innan plugg ledigt den här sommaren, varav ingen blir med familjen, blundar jag för.
Jag tänker heller inte spekulera i hur läggningen kommer gå. Eller om de böcker jag har beställt och behöver för att slutföra uppgiften kommer hinna fram.
Nu fokuserar vi på det positiva när det händer!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.