Fortsätt till huvudinnehåll

Tokförbannad. Eller; Godmorgon.

När det var dags att klä på Pyret och bege sig mot förskolan blev hon ledsen.
Som en liten flod rann det ur henne att hon inte ville gå till skolan, hon ville gå till mormor och morfar, för hon blev hämtad så sent och gick så långa dagar.
Okej.
Det där låter inte riktigt som hur en treåring formulerar sig, och med tanke på vad jag fick för kommentar för ett tag sen köpte jag inte det där direkt. Så jag frågade:
"Men vem säger så?"
"Fröken." blev svaret.
"Jaha, vilken fröken då..?"
Svaret blev samma fröken som gett mig kommentaren, samma fröken som vi/jag haft lite... problem med.
Nu jävlar. Kände jag.
Vid lämning var den fröken inte där, däremot var ansvarig förskollärare där och vi var ensamma i hallen, så jag tog upp saken på en gång. Jag nämnde inga namn, jag sa bara att jag och Pyret var väldigt ledsna och berättade vad Pyret sagt och att jag har fått en liknande kommentar, om att barnen går väldigt långa dagar, tidigare.
Hon blev märkbart tagen, förklarade att det var inte okej någonstans, sådana kommentarer ska inte förekomma överhuvudtaget, varken till föräldrar eller barn och sa att hon definitivt skulle ta upp det i arbetslaget.
Pust.
Jag är så förbannad att jag kokar, det blir nog en bra dag det här...

Kommentarer

Lotta sa…
men va är det för fel på den där människan, har hon sådana problem kan hon väl byta jobb, sitta och sortera papper i ett litet rum.. skönt iaf att du fick prata med nån vettig människa. kram på er

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.