Fortsätt till huvudinnehåll

Hobby.

Jag har ett problem.
Alla som har sett min garderob kan gissa vilket.
Kläder.
Love it.
Kanske lite för mycket.
Jag är också relativt snål.
Därför är Emmaus och Stadsmissionen mitt lilla paradis, jag kan köpa kläder i alla stilar, våga prova något nytt, och köpa bara för att jag vill.
Utan att slösa en månadslön.
Maken har en ängels tålamod och följer snällt med, han står och håller de plaggen jag hittat medan jag letar vidare, i evigheter.
Idag shoppade jag loss rejält, 8 plagg! 4 kjolar, 2 koftor och 2 toppar.
Hela 400 spänn gick det på.
Dessutom kan man ju låtsas som att man gör en god gärning, pengar till välgörande ändamål istället för storföretagen. Lite miljövänligt är det också, återvinning liksom.
Men mest är det så förbannat kul!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän