Fortsätt till huvudinnehåll

Beläst.

Ni kanske minns att jag läste den här:

Tillsammans med Fexeus övriga manualer som jag har läst, var detta ännu ett steg på vägen till att bli den där enväldiga härskaren.
Men nu tar jag mitt ansvar och läser också den här:


Jag kommer inte bara bli en smart härskare, jag kommer bli en vis sådan också.
Eftersom jag diggar Stefan Einhorn har jag även har läst "Konsten att vara snäll" och "Medmänniskor" så antar jag att jag kommer bli utmärkt i min framtida yrkesroll. Är det inte praktiskt att man kan läsa sig till det mesta?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän