Fortsätt till huvudinnehåll

God Morgon!

Lördag.
Ledig.
Sovmorgon.
Eller inte.
Det där med att sova gillar jag, jag gillar det så mycket att jag sitter hela kvällen och väntar på att få börja någon gång.
Men jag är ju den rastlösa typen också, blir så himla lätt uttråkad, så det är säkert därför jag slutar upp med att sova ganska fort.
Jag tittar inte så mycket på klockan när jag vaknar på lediga dagar, jag känner bara efter om jag är vaken eller inte. Är jag vaken på riktigt så vet jag att jag inte kommer somna om hur mycket jag än försöker, så då kliver jag upp.
Så gjorde jag i dag också.
Så här sitter jag nu, en lördag klockan 8, och har duschat, ätit frukost, kladdat på mascara, klätt på mig, fixat skatboet på knoppen och bäddat sängen.
Och detta på en så otroligt, speciellt spännande dag.
Jag ska spendera hela dagen med att plugga!
Maken sitter på konferens, så jag tänkte passa på och förbereda mig för veckans två prov.
Och jäklar vad jag kommer hinna förbereda mig.
Så, vad skoj att det är helg.
Verkligen.
Supernice.
Jag kommer ha jätteroligt.
Lovar.
(Om jag fortsätter kommer jag snart att tro på mig själv.)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän