Fortsätt till huvudinnehåll

Stora gäspen.

Polarn har ju inte direkt haft några problem med den där berömda kurvan på bvc, om vi säger så, trots att hon ganska fort föll in i att äta var tredje eller fjärde timme och då käkade ganska lite, eller i alla fall bara en kort stund.
Varje besök på bvc stillade oron över att hon kanske inte fick i sig tillräckligt med råge och ögonmåttet kunde hjälpa till att bekräfta den uppåtgående kurvan.
Ändå är det "lilla" livet inne på fjärde dagen av att äta i stort sett varannan timme d y g n e t   r u n t.
Varför det? Hon behöver ju inte direkt mer näring. Jag behöver dock mer sömn.
Så om jag sluddrar lite, nickar till mitt i samtalet, glömmer väsentligheter, ställer kaffekoppen i kylskåpet och tar med mig soyguhrt tetran till frukost bordet, trampar snett och visar halsmandlarna väldigt ofta så är det inte på grund av vodka i vattenflaskan. Ett tips på billig fylla är istället att sova en timme, fyra gånger per natt. Du får liksom samma resultat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.