Fortsätt till huvudinnehåll

Senaste nytt från fronten.

Det har blivit varmt, på riktigt och pyret visar sig bli tjurig av värmen. Det kommer bli en rolig sommar.

Polarn visar oroväckande tendenser till att vara lite... ...vek, eller vad man kan kalla det. Hon blir skrämd av höga eller plötsliga ljud, blir ledsen och börjar gråta om man lämnar rummet, visar redan lite mammiga tendenser och gråter varje gång pyret gråter.
Det sistnämnda är ju fasligt roligt såna här dagar när pyret är tjurig och börjar gråta för allt och inget typ varje kvart.
In stereo where available.

Själv har jag fått värmeeksem på bröstet samtidigt som polarn helst vill bli buren mot bröstet. Ingen bra kombination. 

Min skavsårs problematik löstes genom att köpa billiga tygskor på H&M. Det löser dock inte värken jag får av att gå i så platta skor. Jag kan banne mig inte vinna det där kriget mina fötter startar varje sommar.

Jag tänkte att det var skönt att det har blivit varmt för då slipper man klä på hundra lager kläder på små och stora bebisar innan man ska gå ut. Det är i och för sig sant, men man sparar ju varken tid eller frustration för istället ska stora bebisen, också känd som chiliostbågen, smörjas in med solkräm. Jag tror fasiken att det går åt mer tid och frustration åt det än vad vinterkläder gjorde.

Over and out.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.