Fortsätt till huvudinnehåll

Skadad.

När man använder sommarlovet till att sommarjobba och sen använder sommarjobbet till att plugga, vad är det för fel på en då kan man tänk sig?

Jag hade min första lektion idag för att få delegering till att utföra en arbetsuppgift. Siffror med styrkor hit, frekvenser dit, sekunder här, kolla EEG där, samtidigt som man ska sätta dit det där, kolla patienten, kommunicera med narkosen, och skriva journal. Självklart, eftersom vi jobbar med människor, så är det ju dessutom lite olika för varje patient.

Nu ska det nötas, för jag ska läsa in en massa saker som kommer mynna ut i ett skriftligt prov och en typ uppkörning tillsammans med överläkaren, som ska ge delegeringen. Men det är ju skönt att ha sommarlov och ta en liten paus från allt det där pluggandet.

Jag är så skadad.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.