Fortsätt till huvudinnehåll

Äkta kopia.

Det var väl så att jag hittade söta små fåglar på TGR. Inte visste jag vad jag skulle göra med dem, men något till barnrummet, någon gång, kanske.
Sen var det väl så att jag hittade en söt "fågelbur" billigt på Clas Ohlson. Fåglar och fågelburar brukar väl hänga ihop på något vänster.
Inspirerad av den där design-fågelburslampan som kostar skrattretande mycket pengar så satte jag mig och fnulade. Lite bur, lite lampsladd, lite fåglar och lite gammal konstgjord blomma.
Tadaa.
En snygg glödlampa ska införskaffas och jag ska få upp konstverket i taket i barnrummet, sen är det klart. Pyret var övertygad om att det skulle bli den finaste lampan hon någonsin har sett, vi får väl se vad hon tycker imorgon.

Kommentarer

greken sa…
Har precis haft samma tanke! Så fint med piffad fågelbur! ☺

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.