Fortsätt till huvudinnehåll

Strategi.

På äventyr:
Barnvagn på pendeltåg.
Nerpissade hissar.
Barnvagn på fik.
Mata med flaska på fik när pyret börjar skrika efter mat men få flaska för varm och därför behöva vänta tills den svalnat vilket innebär att pyret hinner bli för hysterisk för att kunna äta.
Alltså ha ett pyre bli hysterisk in public.
Oroa sig för att pyret ska ha bränt sig.
Åka hem med ett pyre som är trött efter att ha umgåtts med fyra goa brudar och ett ettårigt charmtroll.

Så hur klarar man det utan att få svettringar under armarna och nerver i trasor?
Man somnar 22:30, vaknar av pyret 00:30 som sedan håller en vaken till 4:00, sen vaknar man strax efter 6. Då är man så körd i huvudet att man inte riktigt processar allt det jobbiga och läskiga.
Det gäller att planera i förväg liksom.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.