Fortsätt till huvudinnehåll

Det som vår svårt att tänka sig.

Vi spenderade denna varma, vackra dag på Skansen, heeela dagen. Barnen var på fortsatt fantastiskt humör och gjorde dagen så mycket enklare.
Det slog mig också hur mycket enklare livet är i andra aspekter, hur mycket som vi har kommit förbi.

När vi kom fram och jag frågade om barnen behövde gå på toaletten och de sa nej kom jag på att vi inte behöver hålla reda på sånt längre. De säger till och säger de nej så kan man lita på det. Det har ju gått nästan ett helt år sedan Polarn slutade med blöjor dagtid och nu är hon utan på nätterna med. Sista blöjan i hemmet sedan december 2012. Wow.

En liten jänta stod och petade ner sin napp i nappmaskinen på Lill Skansen och jag kom på att det är 17 månader sedan arvsmassorna var där och petade i sina. Polarn var inte ens 2 år.

Ingen vagn hade vi med oss heller, dubbelvagnen är bortskänkt och enkelvagnen står i förrådet. De klarade att ta sig från centralen till Kungsträdgården, knata runt på Skansen hela dagen och gå från slussen till Stockholm södra. Som jag hatade de där jäkla vagnarna och nu slipper jag dem.

Vilka brudar man har fått. Fantastiskt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän