Fortsätt till huvudinnehåll

Old stuff.

Mammakompisen har äldre syskon med barn och en mamma som samlat.
Jag läser på Kittys blogg om saker de ärver till sitt pyre.
Jag blir lite avis.
Det är så fantastiskt charmigt att höra "Den här koftan hade jag när jag var liten.". Det är så mycket finare med gamla möbler än högblanka IKEA möbler. Det är så mycket roligare med leksaker med historia.
Jag har några gamla leksaker kvar från min barndom, handgjorda saker från min farmor och farfar bland annat, som pyret ska få sen, och har fått fina barnstolar av föräldrarna, men jag önskar att jag hade mer 70 och 80-tals saker. Om jag bara hade tid och ork skulle jag dammsuga second hand marknaden efter gamla, använda, charmiga saker och inreda hela hennes rum med det.
Jag skulle inreda hela hemmet med det.
Kan det vara för att jag själv är gammal som jag gillar och uppskattar gamla saker? Man måste väl gilla och uppskatta sig själv liksom.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.