Fortsätt till huvudinnehåll

Inte som jag tänkt mig.

Vi köpte en Emmaljunga begagnat och blev väldigt nöjda. Den tog sig genom snödrivor, snöslask och oplogade vägar utan minsta bekymmer och den vaggade gnällig bebis till sömn många gånger.
Vi hade vagnen med stort V.
Så efter fem månader började den gnissla. Tvättning hjälpte inte. Silikon spray hjälpte inte. Pappas insats hjälpte inte. Gnisslandet blev värre och värre och värre. Så irriterande. Så opraktiskt. Så hamna-på-hispan-varning.
Jag började spana på Blocket efter ett nytt fynd men med Speedy chiliostbågen på armen kändes det smått omöjligt att ge sig ut och leta fynd.
Lösningen blev Babyland som har nätets snabbaste leveranser.
Nu ska pyret fraktas runt i en Brio Go. Jag hoppas vi blir lika nöjda, men längre.

Kommentarer

Lotta sa…
Bästa vagnen :) skönt gung och bara super bra! Den bästa jag ägt av alla vagnar :) ( din kusin är galen i vagnar ) kram
B.o.B. sa…
Jodå, den är bra, men jag hade gärna klarat mig hela vägen med den andra vagnen (det hade nog blivit en ny Emmaljunga om det inte vore för deras långa leveranstider).
För din kusin är tvärtom, hon blir galen AV vagnar :D Jag tycker att det är omöjligt att välja i den löjligt dyra djungeln av vagnar och mängden av leverantörer. Dessutom är det totalt omöjligt att veta vad som är kvalitet och vad som är statussymbol.
Jag ser fram emot den dagen pyret knatar obehindrat så jag slipper vagn :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.