Fortsätt till huvudinnehåll

En överraskningarnas dag.

Vi började dagen med att åka och möta upp maken, pyret och jag, för att bli mörbultad av naprapaten.
Jag kommer nog ha svårt att vänja mig vid den uppmärksamhet som pyret för med sig. På tåget blev hon ivrigt uppvaktad av åtta tonårs tjejer som lekte tittut, vinkade och pratade med henne och en kvinna som försökte läsa sin bok.
Naprapaten kom med dagens första överraskning: jag var ganska mjuk! Hon fick upp en låsning som hon försökt få bort varje gång utan att lyckas (min förra naprapat lyckades aldrig). Så nu blir det nog bara en behandling till.
Till lunchen kom maken med nästa överraskning: ett presentkort från Upp & Ner Upplevelser på en 3 timmar och 20 minuters spabehandling. Han tyckte jag behövde det. Jag visste inte att jag såg så sliten ut. Men det ska bli trevligt.
Dagens sista överraskning stod O'Learys för. Jag ville ha deras Bobby Orr-burgare till middag, men med skrikbebis så valde vi take away. Fast när jag väl börjat äta så var hamburgaren utan hamburgare.
Bröd, grönsaker, bacon, dressing: Ja. Kött: Nej.
Vi har tur och bor nära, så en komplett ny måltid skramlades fram med blixtens hastighet och vi kompenserades för besväret.
En dag av överraskningar är över.
Nu väntar en kväll i vånda.
Livets ytterligheter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.