Fortsätt till huvudinnehåll

Det har jag glömt.

Alla meningar som börjar med:
Har du hört/sett att...
får automatiskt ett Nej till svar.
Liksom:
Kan du påminna mig om...
För har jag sett eller hört det så har jag knappt registrerat det och för att påminna måste jag komma ihåg. Sånt funkar inte just nu.
Jag glömmer bort vad jag ska handla, vad jag ska säga, att jag tänkt ringa någon, nära och käras födelsedagar, herregud jag glömmer vad jag gjorde för en timme sen.
En överlevnadsstrategi i det läget är att skriva upp, göra listor och markera en påminnelse i mobilen. Fast då ska jag göra det innan jag blir avbruten, för annars glömmer jag, och jag blir alltid avbruten.
Jag har ett visst mått av kontrollbehov,  jag var den med god planering, jag glömde inte. Förut alltså. Jag känner att jag har svårt att vänja mig vid detta nya ständiga tillstånd av förvirring.
Fördelen är att jag glömmer bort att jag har glömt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.