Fortsätt till huvudinnehåll

Meddelande

Jaha, då var det dags igen:

Den här gången stod det i delgivningen vad de ville att jag skulle vittna om, och de vill att jag ska uttala mig om saker jag inte kan uttala mig om. Ska ha samtal med det juridiska ombudet och förtydliga vad jag kan och inte kan säga, så får vi se om ombudet fortfarande tycker att jag ska vara med. 

Hade överlag en tuff arbetsdag med några svåra ärenden. Men fick tips om ett Instagramkonto som får livet att kännas lättare; Cattutopia:

Fick också tips om ett konto med vettiga inlägg om kost/träning; Koststudion:

För det är ju så jag använder sociala medier just nu, tittar på söta djurbilder, hittar recept och läser om råd och forskning som stämmer överens med min egen världsbild.

Ett annat sätt att rensa skallen är att gå, min favoritsysselsättning. Jag var för distraherad av både det ena och det andra för att få till mätningarna med klockan idag, antingen glömde jag starta den, eller stänga av den. Teknik är verkligen bortkastat på mig. Men jag gick ju samma avstånd som alla andra dagar, typ, så jag fick ihop det här som dagens aktivitet:

Promenad till jobbet ca 3,8 km
Promenad på lunchen 2,5 km
Promenad hem ca 3,8 km
Promenad till skolan 1,6 km
Promenad i gå-med-barn-takt 1,6 km (känns som en mil). 

Och hela dagen har det varit snöblandat regn som lagt sig som ett underkylt isslask på vägarna. Tanten var rädd för att halka hela tiden. Lär väl bli samma aktivitet imorgon eftersom vi ska till veterinären på kvällen, men rutiner är ju härligt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.