Fortsätt till huvudinnehåll

Fördelar och nackdelar

Det finns fördelar med att arbeta hemifrån. Man kan exempelvis börja dagen med en liten runda, även om det var segt idag, ha ett litet cirkelpass på lunchen och avsluta med en promenad för att hämta arvsmassorna.
Nackdelen kan vara att bo ovanför ett konditori och därför jobba med doften av nybakade bullar i näsan med jämna mellanrum. Om det inte räknas som en nackdel så kanske det ändå kan räknas som en utmaning. Jag hade bara kexchoklad hemma för att lindra suget, det är inte detsamma som nybakat från konditori. 

Men vem orkar tänka på det när det redan är fredag?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.