Fortsätt till huvudinnehåll

Lucka nummer tjugoett.

Idag var jag tacksam över att ha sista seminariet i skolan, fram tills vi drar igång igen den andra januari.

Nu ska jag visserligen jobba lite i mellandagarna, träffas för ett grupparbete en av mellandagarna och sitta med flera uppgifter fram till där i januari, samtidigt som barnen inte kommer vara i förskolan. Det blir ju en utmaning.
Fast jag får alltså jobba hemifrån rätt mycket ett tag framöver, det blir ju ändå lite mindre stress och lite mer vila än att dra iväg någonstans. Jag tänker mest att kroppen alldeles uppenbart behöver vila lite, den tog liksom lite slut idag.

Så nu ska jag bulla upp mig med böcker, dator och massor med godis i soffan under alla röda dagar, och ta hand om barnen de dagar herr B.o.B. jobbar. Jag är tacksam för att ha kontoret här hemma ett litet tag framöver.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.