Fortsätt till huvudinnehåll

Lucka nummer nitton.

Jag har varit otroligt tacksam för autopiloten idag.
Ni vet, den där som bara kör på när man egentligen är för trött för att fungera normalt. Den som kliver på tåget, går åt rätt håll, sveper en eller annan kaffe, svarar på frågor, gör uppgiften med bara lite förvirring, lyssnar på ett ungefär och sen lyckas ta sig hem igen. 

Nu börjar jag lite panikartat leta efter lösningar på vårt sovarrangemang. Jag måste få ordentligt med sömn någon gång, det här bli-sparkad-på-hela-natten-ligga-och-balansera-på-kanten-och-vara-vaken-från-4-på-morgonen giget vi kör börjar ta ut sin rätt.
Ska vi ge upp och ta ner en spjälsäng och ställa bredvid sängen för att öka utrymmet?
Eller ska vi föröka orka med att bära tillbaka två barn hundra gånger var, tills de ligger kvar i sina egna sängar?
Eller ska vi köpa en dagbädd och ställa in i "kontoret" som en av oss kan smyga iväg till?
Eller ska vi bara invänta den totala kollapsen?
Just nu känns alternativet med att ställa en säng bredvid vår säng mest rimlig, allt annat lär leda till skrik, krokodiltårar och ännu mer sömnbrist, känns det som. Men vi får se.

Tills vi listar ut hur vi löser det här fortsätter jag tacksamt att koppla på autopiloten.

Kommentarer

Lotta sa…
Ja denna sömnbrist och så ska man man vara fit for fight hela tiden. Känner med dig. Jag skulle nog ta en spjälsäng brevid, så har vi gjort nu med lucaz säng, tog bort ena sidan och ställde den mot vår. Så skönt att bara kunna lägga ner han igen utan att gå upp! Hoppas ni finner en bra lösning. Kram kram <3
B.o.B. sa…
Ja, eller köpa en 80 madrass kanske, vet ju inte om spjälsängen räcker i längd, men nu måste sömn bli ett prio känner jag.

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.