Fortsätt till huvudinnehåll

Svara då Google!

I kategorin: "Saker man inte visste innan man fick barn" måste väl "Googlande av höstblåsor eller vattkoppor i flera timmar utan att riktigt få ett svar" hamna?

Ungarna mår rätt bra i alla fall och blåsorna håller sig till händer, fötter, armar, ben och underliv, det kombinerat med att herr B.o.B. och jag har ont i halsen leder till slutsatsen att det torde röra sig om höstblåsor.
Kanske.
Om inte Google ger ett tydligt svar, vad kan man då lita på här i världen?

Å andra sidan är ju den där kategorin: "Saker man inte visste innan man fick barn" så gigantisk och ständigt växande att ingenting borde förvåna en längre.
Det enda som klarnat sedan man fick barn är väl den där minen man fick av människor med barn, innan man fick barn själv, när man pratade om barn. Den där som visade sig dölja meningen "Vänta tills du får barn", för den säger man aldrig. Verkligen aldrig. Det är som att svära i kyrkan. Vissa saker ska man låta människor uppleva i första hand, för det är onekligen en helt obeskrivlig upplevelse.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.