Fortsätt till huvudinnehåll

Övning för blivande guldmedaljör.

Det här med att pyret övar på att kasta sig ner på golvet och veva med de små armarna och benen. Kan det vara så att hon övar inför framtiden när hon ska följa i sin fars barfota-spår och hoppa, sparka och ramla i pyjamas?
I så fall kommer hon vara mer än redo för att bli Taekwondo mästare, för hon övar jättemycket. Och jätteofta. Typ massor med gånger varje dag.
Fast hon kanske får skippa krokodiltårarna och buhuhu:andet för det ser nog lite konstigt ut när det är dags för OS-final.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.