Fortsätt till huvudinnehåll

Spännigt.

Precis som förra gången så verkar graviditeten utvecklas i spurter.
Ingenting, ingen förändring, så plötsligt poof! Som en uppblåst ballong. Över natten har man blivit märkbart större och man går omkring och känner som att magen ska explodera när som helst.
En väldigt märklig känsla.
En ganska läskig känsla om jag ska vara ärlig. Och obekväm.
För att känna mig mindre som en spärrballong och mer som en normal och hyfsat fräsch människa inhandlades lite preggo-kläder idag. Trots att jag lovat mig själv att inte köpa nya utan klara mig på de gamla, eftersom jag är så vansinnigt medveten om hur snabbt de där långsamma månaderna går. Men jag står liksom inte ut. De gamla är uttänjda och sitter därför så illa, eller så är jag kräkfärdig på dom.
Det är tre hela månader kvar. Jag gör vad jag kan för att behålla förståndet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.