Fortsätt till huvudinnehåll

Värt ett försök.

ALLT är värt ett försök just nu.
För att försöka få barnen att sova i sin egen säng, åtminstone en av dem.
Och eftersom Pyret yttrade att hon inte ville sova i sin säng för att den var hård och varm, så börjar vi där. Deras sängar flyttades en bit från fönstret för att ha möjlighet att ha det öppet under natten, nya madrasser inhandlades till deras sängar och de fick andra täcken.

Sen peppade vi och hypade det så klart, medan vi fixade och donade inför morgondagen. De såg faktiskt fram emot att gå och lägga sig i sina "nya" sängar när det var läggdags.

Nu håller jag tummarna.
Mer än en halv huvudkuddes bredd att sova på vore inte så dumt. En del önskar sig att bli uppvaktade med champagnefrukost, eller ivägforslade på en weekend, jag tror inte på sådana myter längre. Men att få sova på 90 cm bredd och kanske till och med till längre än klockan 6, det är en fantasivärld att längta efter. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.