Fortsätt till huvudinnehåll

Planeringsdag.

Förskolan hade planeringsdag, så arvsmassorna var hemma och vi hade en egen planeringsdag.

Vi inledde med att rensa tvätten. Pyret tar efter sin mor och valde därför att ägna en stund åt att sortera och vika om kläderna i sina lådor. #Klädplanering.

Sen gav vi oss ut för att inhandla tillbehör till den blivande 5-åringens kalas. Hon valde ett ballerina-tema. #Kalasplanering.

Efter lunch gav vi oss på att pyssla ihop lite juldekorationer och skapa årets pepparkakshus. Pyret dekorerade med inlevelse, planering och tålamod. Polarn dekorerade snabbt och effektivt. #Julplanering.

Innan vi gick iväg till torsdagsmiddagen hos mamma, hade arvsmassorna en inventering av deras hästförråd. Pyret valde att sortera in sin halva av samlingen lite tjusigt. #Hästplanering.

Jag hoppas förskolan hade en lika effektiv planeringsdag som vi hade.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.