Fortsätt till huvudinnehåll

En evighetsmaskin.

Jag är lite dag vill just nu, dagarna bara rasslar iväg och jag har väldigt lite koll på när är vad. Alla adventsljus och julgranar gör att jag kan gissa månad, men närmare än så kommer jag inte.
Så om jag vaknar klockan 3 på natten och har mensvärk from hell, som inte låter mig somna om, tänker jag att det är dags inom närmaste veckan. Eftersom jag har värk i en vecka innan det är dags nu för tiden.

En koll på appen som håller reda på mitt liv för att jag inte har det längre, visade dock:

Så nu ska jag ha värk från ägglossning till mens, och från mens till ägglossning, eller?

Jaja, lika bra att hålla ett stadigt tempo, så behöver man inte hålla reda på något alls.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.