Fortsätt till huvudinnehåll

Midsommar schmidsommar.

Midsommar på Skansen.
Efter lunch på Terassen försökte vi titta på själva midsommarfirandet. Men vad har väl blommor på en lång pinne att stå emot saker som ett föl med sin mamma, klappa killingar, åka rutschkana, rida på en ponny och titta på barnföreställning på lill-skansen.


Innan vi åkte hem åt vi middag på Vapiano. Kanske inte traditionell midsommar, men det var uppehåll och barnen promenerade utan större protester, så det blev väl bra ändå.
Jag gillar ju trots allt varken sill eller nubbe.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän