Fortsätt till huvudinnehåll

Skrytfaktor och skämskudde.

Roligast i mötet med polisen? Att hon började skriva en 8 när hon frågade efter mitt personnummer, innan jag ens öppnat munnen. Sådär ja. Mitt i natten, småbarnsmamma, väckt av otäcka ljud och ser ut att vara minst 5 år yngre. Taaaack.
Eller nu fånar jag mig.
Med tanke på att vi ska på 50 års kalas i helgen så har väl tankarna dragit åt att jag blir 40 nästa år.
Jag har ingenting emot att bli äldre, Nada, Nothing, Zillch, Inkentinken, tvärtom, jag gillar att bli ett år äldre. Det är fantastiskt att varje år får mer erfarenhet, kunskap och stadigare fötter att stå på.
Men jag avskyr födelsedagen. Står inte ut. Gillart int. Det brukar vara svårt att få hörsammat i vanliga fall och jag är rädd för att inte alls bli tagen på allvar den här gången.
Om då lagens långa arm inte tror att jag är i närheten av att fylla jämt så gör jag väl inte det helt enkelt? Däremot kan vi fira att herr B.o.B. blir 40, för jag tycker att det är skitkul att uppvakta andra på deras födelsedagar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.