Fortsätt till huvudinnehåll

Maijgrän.

Igår var det fars dag och herr B.o.B. fick en liten present från "barnen" på hans första fars dag med två avkommor. I övrigt fick han fira dagen på äkta pappa-vis; med ett besök på IKEA och att montera saker, typ som att min pappa fick spendera halva min barndom med att flytta på mina möbler för att jag ville göra om mitt rum hela tiden. Pappor liksom, underbart.

På fars dag får pappor presenter och jag! Barnen gav mig den härliga gåvan av migrän serru. Under båda graviditeterna drogs jag med en skum huvudvärk och nu, efter Polarn, har jag haft tre episoder med en känsla av att skallen ska explodera, det är disco i bästa Alcazar stil bakom ögonlocken, nacken spänns som att någon kör ner järnrör från skallbenet och magen vänder sig som en berg- och dalbana. A.k.a.: maijgrän.
Lovely.
Nåväl, med tanke på allt som skuttar runt, byter plats, programmeras, höjs och sänks i kroppen under en graviditet så kanske man får räkna med att något blir lite knas. Det blir väl till att köpa hem såna däringa migrän tabletter och ha hemma för nästa gång jag ligger i fosterställning och försöker hålla ihop skallen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.