Fortsätt till huvudinnehåll

Historien upprepar sig.

Polarn har börjat med att försöka krypa över allt, framförallt morsan sin.
Hon bankar på allt.
Hon har börjat leta upp saker på golvet som hon smakar på, så som grus och blad.
Hon har börjat bli tokförbannad när man tar ifrån henne saker hon har hittat men inte får leka med, så som en hammare.
Hon har börjat med glädjetjut i höga C klassen.
Hon har börjat försöka förflytta sig när hon står upp, fast hon fortfarande är grymt ostadig, detta innebär klassikern att vända sig om och handlöst kasta sig mot målet.
Hon verkar ha börjat med första ordet: "titta".
Hon gillar inte längre att byta blöja.
Hon har börjat krypa över från spjälsängen till vår säng bredvid.
Det känns bekant.

Jag har inte riktigt köpt det där med att man är mycket coolare som päron med andra barnet, att man då skulle ha bättre koll och förstå vad som händer. Dels fick vi två olika barn, troligtvis för att de kommer bli två olika människor, dels för att man glömmer hur det var ungefär trehundradelars sekund efter att det har hänt. Jag har inte känt mig ett dugg coolare utan mest känt igen den totala förvirringen och underhållande gissningsleken. Fast ibland kommer glimtar när jag tänker Men så gjorde väl Pyret också. Det finns säkert saker man slipper gissa på den andra gången, tyvärr jämnas det ut med att tvåan gör saker som nummer ett aldrig gjorde istället. Kontentan av föräldraskap verkar vara att du bara vet att du ingenting vet men andra gången händer saker du slipper Googla.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.