Fortsätt till huvudinnehåll

Spring för livet!

Aaahhhhh! Polarn kommer!! hör jag Pyret ropa bakom min rygg, följt av ett glädjetjut från Polarn. När jag vänder mig om stapplar Polarn s a k t a framåt under köksbordet med siktet inställt på Pyret som "gömmer" sig bakom en stol. När Polarn har rusat fram fyra steg så studsar Pyret vidare till andra hörnan och fortsätter förskräckt ropa att Polarn kommer, varpå Polarn tjuter till och byter rikting.

Det var ju inte på något sätt den minsta risk att någon fångades eller fångade men roligt hade de t i l l s a m m a n s. Jag fick en glimt av framtiden och anar att det ibland kommer vara riktigt bra att det blev två, att de kommer ha det bra som systrar, och det gjorde gott för trötta själen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.