Fortsätt till huvudinnehåll

Big business.

Det är ju ofrånkomligen så att vi, säkert snabbare än man hänger med, måste byta barnvagn, till en syskonvagn. Suck. In i träsket igen liksom. Men vi har letat, spanat, funderat och tittat och hittat en vagn, som inte är perfekt, men passar de viktigaste kriterierna.
Men då måste vi sälja den vi har.
Suck igen. Jag räknade ut att jag blev gravid två veckor efter att vi köpte den här vagnen, snacka om dålig timing.
Men det är nu man inser att man är i fel branch, man borde vara begagnad barnvagnshandlare. Lika Big business som begagnade bilar.
Vår vagn är det av de populäraste märkena, vi har använt den i mindre än fem månader och inte ens varje dag, den är alltså i nyskick, den har sju månaders garanti kvar, kommer med oanvända "vinterhjul" som ligger kvar i kartongen, har förresten aldrig använts vintertid då vagnar slits som mest och vi har sänkt priset med 25% från inköpspriset.
Folk tycker den är för dyr. Någon ville att vi skulle sälja den till halva priset. Herrejisstanes. Vilken jäkla förlustaffär det är att köpa barnvagn. 
Vår barnmorska sa till oss, när vi väntade pyret, att "...man vill ju byta vagn lite då och då, det är ju roligt..." Nej. Det är inte roligt. Det är krångligt, svårt, finns för många fallgropar och gräver onödiga hål i plånboken. Jag ser fram emot den dagen i framtiden när man kan frakta runt barnen på deras egna två ben hela tiden. Det blir roligt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.